MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
Svetozara Papića 2d
Beograd
PON - PET 8:00 - 16:00
Radno vreme
Pozovite nas
KONTAKT

OPREMA ZA SABIJANJE ZEMLJE

VIBRO NABIJAČI

Wacker Neuson ima u ponudi vibro nabijače sa dugotrajnim baterijskim pogonom (zero emission), zatim benzinske sa dvotaktnim i  četvorotaktnim motorom kao i dizel varijantu. Svi ovi modeli pružaju max.radne performance, produktivnost na najtežim terenima i smanjenje troškova kroz  dug servisni interval.

VIBRO PLOČE

Veliki izbor vibracionih ploča za bilo koji tip i čvrstinu tla. Sabijanje tla važan je preduslov stabilnosti. Što je bolje sabijanje, putevi su trajniji i robusniji, a zgrade se nakon toga lakše podižu. Najbolje je da odaberete vibracijsku ploču od Wacker Neuson-a za zbijanje različitih tipova i vrsta zemlje, betonskih ploča ili asfalta. Wacker Neuson vibro ploče su čvrste, pouzdane i savršeno pogodne za izgradnju-sabijanje  staza i puteva ili uređenje pejzaža. Nudimo vam širok spektar modela  jednosmernih ili reverzibilnih vibracionih ploča. Iz ove serije proizvoda možete  odabrati poseban, pravi model za vas.

VALJCI

Da biste mogli da odaberete pravu mašinu za bilo koju vrstu terena, tandem valjci za sabijanje su dostupni u različitim veličinama i imaju visok nivo performansi. Zbog toga kompaktovanje asfalta, grubog šljunka i drugih vrsta zemlje i podloge ne predstavlja problem za Wacker Neuson valjke. Tkđ. naši udobni kompaktori zemlje sa jednim bubnjem odlikuju visok nivo sigurnosti operatera i dug radni vek. Mogu se koristiti fleksibilno i impresionirati vas (uprkos velikoj radnoj težini) svojim visokim učinkom pri sabijanju različitih vrsta tla. Naši daljinski upravljivi valjci za rovove, su savršeni za sabijanje iskopa i podloga za temelje. Daljinski upravljač radi s infracrvenom tehnologijom, stoga nudi najveći mogući sigurnosni standard.