MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
Svetozara Papića 2d
Beograd
PON - PET 8:00 - 16:00
Radno vreme
Pozovite nas
KONTAKT

NOVI PROGRAM U SVOJOJ LINIJI PROIZVODA

MCR Globex Group sa ponosom predstavlja novi program u svojoj liniji proizvoda – Mobilne drobilice i sita.

Postali smo uvoznici, regionalni distributer i serviser za brendove:

SBM, EVOQUIP TEREX, ANACONDA i MB CRUSHER

Time smo zatvorili krug raznovrsnosti potreba naših klijenata

SBM – premium brend stacionarnih, polumobilnih I mobilnih postrojenja. Bilo da se radi o udarnim ili čeljusnim mobilinim drobilicama, o vertikalnim ili horizontalnim, o multiplikatorima ili valjcima ova Austrijska kompanija stoji na raspolaganju sa savremenim, poboljšanim I kvalitetnim proizvodima. Dizel elektro pogon, iskorišćenost kapaciteta drobilica, fenomenalna inženjerska rešenja, izdržljivost, brza nabavka delova, lako održavanje.

EVOQUIP TEREX – deo TEREX kompanije namenjen za proizvodnju mobilnih drobilica, pokretnih traka I sita malih dimenzija velike snage i kapaciteta. Veoma su pogodne za reciklažu u urbanim uslovima sa dizel-hidrauličnim pogonom. Najmanja mobilna čeljusna drobilica je BISON 35 teška svega 3,5t koja se može prevoziti na traktorskoj prikolici. U ponudi je BISON 160, polumobilna drobilica, malih dimenzija I velike snage sa dizel-elektro pogonom, idealna za reciklazu kao i rad u kamenolomima.  Uz program drobilica tu su I mobilna sita različitih kapaciteta u skladu sa potrebama kupca.

ANACONDA – američki brend specijalizovan za proizvodnju mobilnih sita i traka, različitih modela, kapaciteta I namene. U zavisnosti od potreba kupca u ponudi je raznovrstan program sita. Pored toga napravljen je program mobilnih drobilica sa univerzalnom šasijom, gde se može uzeti npr.udarna drobilica i dokupiti čeljusna pa po potrebi zameniti drobilice.

MB– italijanski brend koji se bavi prodajom hidrauličnih alata za bagere, drobiličnih kašika, sita, glodalica i hvataljki. Osnivač koncepta drobilične kašike koja sve više nalazi primenu u reciklaži. U zavisnosti sa kakvim gradjevinskim mašinama raspolažete MB ima adekvatan alat za vaše potrebe u skladu sa mehanizacijom.