MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
Svetozara Papića 2d
Beograd
PON - PET 8:00 - 16:00
Radno vreme
Pozovite nas
KONTAKT

PREDSTAVLJANJE MOBILNE ČELIČNE DROBILICE JAWMAX® 200

Mobilna čeljusna drobilica JAWMAX® 200

SBM postavlja nove standarde na tržištu sa JAWMAX® 200 – najmoćnijom pokretnom čeljusnom drobilicom u svojoj klasi.
JAWMAX® 200: Kompaktna i mobilna drobilica ispunjava maksimalne performanse i profitabilnost. Predstavlja standardizovano mobilno rešenje, visokih performansi, apsolutne pouzdanosti, odličnog kvaliteta, sofisticiranih inovacija, kao i sigurnog i lakog rukovanja – na sve to i poseduje optimalnu ekonomičnost. Ova izuzetno moćna i istovremeno vrlo profitabilna mobilna čeljusna drobilica služi ne samo za preradu prirodnog kamenja, već posebno u svrhe reciklaže. Transportna težina od samo 27 tona, znači da je ova drobilica lagana u kompaktnoj klasi.
Zahvaljujući velikom otvoru za punjenje od 1.000 mm x 600 mm, ovo moćno mobilno postrojenje se može koristiti i kao primarna drobilica za udarne mlinove na malim lokacijama. Automatski meki start obezbeđuje lak rad postrojenja što ga čini veoma atraktivnim i za iznajmljivanje mašina, jer je postrojenje vrlo lako pokrenuti ili zaustaviti daljinskim upravljačem sa bagera ili utovarivača na točkovima. Njegove prednosti su potpuno automatizovano podešavanje razmaka čeljusti, zaštita od preopterećenja, radio daljinski upravljač, magnetni separator i transporter za pražnjenje koji se može podešavati. Kao i obično za SBM, kompletno postrojenje se vozi potpuno električno. Snagu snabdeva dizelski trofazni agregat snage 200 kVA najnovije generacije motora Euro 5 ili direktno iz mreže.

Digitalna kontrola: Sve drobilice povezane pomoću aplikacije SBM-SBM Crush Control

SBM Crush Control nudi razne funkcije na pametan i jasan način. Klikom na pregled trenutnih podataka o mašini kao što su npr. mogu se pozvati vrednosti održavanja, informacije o lokaciji ili potrošnja goriva. Ova aplikacija takođe prikazuje analize različitih podataka o mašini u izveštaju. Nova SBM App Crush Control aplikacija je dostupna u iOS App Store-u i u Google Plaistore-u. U aplikaciji je obezbeđena dodatna veb prodavnica za naručivanje pohabanih i rezervnih delova.