MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
Svetozara Papića 2d
Beograd
PON - PET 8:00 - 16:00
Radno vreme
Pozovite nas
KONTAKT

MCR GLOBEX

Protiče deveta godina postojanja i rada MCR GLOBEX GROUP (2009 g.) i godine iza nas su opravdale naš početnički entuzijazam i moto: cilj opravdava postojanje i uloženi  trud, ma kako teška bila vremena u kojima delujemo I radimo….Protekli period je bio bremenit raznim teškoćama ali brendovi mašina koji su nam povereni određivali su naš put, misiju I strategiju poslovanja. Uspeli smo da uzdignemo brendove na željenu poziciju, pronađemo im pravo mesto, dokažemo kvalitet  što je našu firmu svrstalo u veoma značajne dobavljače u građevinarstvu, rudarstvu, putnoj privredi i komunalnoj delatnosti. Danas je MCR GLOBEX GROUP prepoznatljiv brend na tržištima Srbije , Crne Gore I Makedonije. Naš entuzijazam, želja, stručnost i spremnost da podržimo i pomognemo naše kupce i partnere u poslu su postali opšte poznati na ovim tržištima. Nesumnjivo, takva politika firme je donela ugled i poštovanje naših brendova, što nam povećava obavezu ali i našu želju da tako nastavimo u godinama pred nama.

CASE i NEW HOLLAND građevinske mašine, deo CNH Industrial ( FIAT grupa) kao vodeći brendovi u našem zastupanju, sa kojima smo  počeli našu priču daleke 2008 god,  su svakako ponos našeg poslovanja. Njih smo  pojačali još jednim svetski poznatim brendom lakih mašina za beton i za male radove u građevinarstvu, ali i kompakt bagera i kompakt utovarivača – WACKER NEUSON. Sa ovom poznatom nemačkom firmom, započeli smo saradnju 2014 god.kada smo potpisali zastupnički ugovor i postali njihov jedini ovlašćeni uvoznik, distributer, serviser za tržišta Srbije i Crne Gore.

Sa ponosom ističemo da je naša želja da postanemo deo porodice WACKER NEUSON, bila deo naše vizije i poslovne politike u prethodnom periodu i to je na obostrano zadovoljstvo ostvareno.

Svakako poseban događaj koji je ojačao MCR GLOBEX GROUP, obezbedio mu veću finansijsku snagu i mogućnost nadmetanja sa konkurencijom u velikim projektima i sistemima je, udruživanje sa GLOBEX S.r.L Italija 2014 godine. MCR GLOBEX GROUP i GLOBEX S.r.L Italiaja zajedno pokrivaju tržište svih republika bivše Jugoslavije sa CASE i NEW HOLLAND građevinskim mašinama.

U međuvremenu je usledila promena sedište firme i sada smo locirani na boljoj, atraktivnijoj lokaciji na novosadskom autoputu, odmah iza raskrsnice za novi kineski most odnosno za Zrenjanin.. U ul. Svetozara Papića br.2, Zemun – Beograd se nalaze naše kancelarije, radionica, magacin rezervnih delova i carinski magacin za nove mašine.

Zahvaljujući izuzetno kvalitetnim brendovima odnosno  opremi koju nudimo, efikasnoj podršci mašina u radu, u svakom trenutku,  MCR GLOBEX GROUP je u prethodnih 9 godina zauzela značajno visoko mesto u građevinskoj, rudarskoj ,komunalnoj i putnoj privredi. Pružajući maksimalnu podršku i uslugu firmama iz tih branši na svakom mestu i u svako doba, CASE, NEW HOLLAND, WACKER NEUSON su postali nezaobilazni brendovi na svakom aktivnom gradilištu.

“TOGETHER IN MOTION” – ZAJEDNO U POKRETU