MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
MCR GLOBEX GROUP - Zajedno u pokretu!
office@mcr-group.rs
Svetozara Papića 2
Beograd
PON - PET 8:00 - 16:00
Radno vreme
Pozovite nas
KONTAKT

O nama

2009
14.09.2009 god. osnovana MCR GROUP 2009 i početak rada sa CASE Construction sa probnim ugovorom na godinu dana. Entuzijazam dvojice osnivača je odmah doneo rezultate.
2010
Potpisuje se zvaničan zastupnički ugovor sa CASE Construction na 2 godine, nastavlja se uspešan plasman CASE Brenda na srpsko tržište. Počinje saradnja i sa proizvođačem rovnih oplata ALL RAUND iz Austrije. Novo zaposleni u postprodaji. Firma raste…
2014
GLOBEX S.r.L. Italija ulazi u MCR GROUP 2009 sa 50% udela; naziv firme se menja u MCR GLOBEX GROUP, menja se sedište na novu lokaciju, ul.S.Papića 2, Zemun- Novosadski autoput. Potpisuje se zastupnički ugovor sa GARDNER DENVER (COMPAIR) iz Velike Britanije . Potpisuje se zastupnički ugovor sa proizvođačem drobilica za bagere MB Crusher S.r.L.Italija.
2015
Pristupa se velikoj porodici WACKER NEUSON dilera potpisom ekskluzivnog zvaničnog ugovora…poznati brend je ponovo na srpskom tržištu posle mnogo godina pauze. Potpisuje se neekskluzivni ugovor sa MOVAX iz Finske – vibratorski pobijač talpi; prvi primerci su na tržištu Srbije. Počinje saradnja sa THYSENKRUPP, prvi uspešni ugovori o isporukama čeličnih talpi za pobijanje u zemlju. U narednom periodu se isporučuje preko 2500t talpi našim građevinarima.
2016, 2017
Uspešna realizacija velikih projekata I isporuka mašina velikim sistemima: EPS Kolubara, Srijašume, RTB Bor. Zapošljavanje novih servisera, prodavaca, obnavljanje I povećanje broja servsinih vozila.
2018
Potpisuje se ekskluzivni ugovor sa MOVAX iz Finske, za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju kao i sa MB CRUSHING iz Italije (drobilične kašike za bagere, utovarivače…)
2019
Postali smo deo porodice svetski poznatih proizvođača betonskih pumpi i mobilnih drobilica, potpisuje se ekskluzivni ugovor o zastupanju, uvozu i distribuciji sa CIFA S.r.L Italija i SBM Mineral Processing GmbH Nemačka, za tržišta R.Srbije I R.Crne Gore

MCR Globex Group

Jedanaest godina postojanja i rada MCR GLOBEX GROUP (2009 g.). Godine iza nas su opravdale naš početnički entuzijazam i moto: cilj opravdava postojanje i uloženi trud, ma kako teška bila vremena u kojima delujemo i radimo….Protekli period je bio bremenit raznim teškoćama ali brendovi građevinskih mašina koji su nam povereni određivali su naš put, misiju i strategiju poslovanja. Uspeli smo da uzdignemo brendove na željenu poziciju, pronađemo im pravo mesto na tržištu i dokažemo njihov kvalitet, što je našu firmu svrstalo u najznačajne dobavljače u građevinarstvu, rudarstvu, putnoj privredi i komunalnoj delatnosti. Danas je MCR GLOBEX GROUP prepoznatljiv brend na tržištima R.Srbije , R.Crne Gore i R. S.Makedonije. Naš entuzijazam, želja, stručnost i spremnost da podržimo i pomognemo naše kupce i partnere u poslu su postali opšte poznati na ovim tržištima. Nesumnjivo, takva politika firme je donela ugled i poštovanje naših brendova, što nam povećava obavezu ali i našu želju da tako nastavimo u godinama pred nama.

CASE i NEW HOLLAND građevinske mašine, deo CNH Industrial ( FIAT grupa) kao vodeći brendovi u našem zastupanju, sa kojima smo počeli našu priču daleke 2008 god, su svakako ponos našeg poslovanja. Njih smo pojačali još jednim svetski poznatim brendom (koji je bio deo našeg cilja, vizije i poslovne politike u prethodnom periodu, WACKER NEUSON- proizvođač lakih mašina za beton i za male radove u građevinarstvu, mini  bagera i kompakt utovarivača. Sa ovom poznatom nemačkom firmom, započeli smo saradnju 2014 god.kada smo potpisali zastupnički ugovor i postali njihov jedini ovlašćeni uvoznik, distributer, serviser za tržišta R.Srbije i R.Crne Gore.

Svakako poseban događaj koji je ojačao MCR GLOBEX GROUP, obezbedio mu veću finansijsku snagu i mogućnost nadmetanja sa konkurencijom u velikim projektima i sistemima je, spajanje sa GLOBEX S.r.L Italija 2014 godine.  MCR GLOBEX GROUP i GLOBEX S.r.L Italija zajedno pokrivaju tržišta svih republika bivše Jugoslavije sa CASE i NEW HOLLAND građevinskim mašinama i CIFA betonskim pumpama.

Sa ovim ojačanjem, naš portfolio proizvoda se uvećao sa drugim značajnim brendovima u građevinarstvi: MOVAX (Fi) vibropobijači za talpe, CIFA(I) betonske pumpe, SBM (D) mobilne drobilice, MB CRUSHER (I) drobilične kašike, KAISER (Li) hodajući bageri, REMU (Fi), THYSENKRUPP (D), COMPAIR (D) amfibijski bageri itd..

Zahvaljujući izuzetno kvalitetnim brendovima odnosno opremi koju nudimo, efikasnoj podršci mašina u radu, u svakom trenutku, MCR GLOBEX GROUP je u prethodnih 11 godina zauzela značajno visoko mesto u građevinskoj, rudarskoj ,komunalnoj i putnoj privredi. Pružajući maksimalnu podršku i uslugu firmama iz tih branši na svakom mestu i u svako doba, CASE, NEW HOLLAND, WACKER NEUSON, MOVAX ,CIFA su postali nezaobilazni brendovi na svakom aktivnom gradilištu.

“TOGETHER IN MOTION” – ZAJEDNO U POKRETU