MCR GLOBEX GROUP d.o.o.

Ovo je šesta godina rada i postojanja MCR GLOBEX GROUP. Naš moto da cilj opravdava postojanje ma kako teški bili periodi, postavili su firmu na čvrste temelje i pravi put. Protekli period je bio bremenit raznim teškoćama ali brendovi koji sun am bili povereni određivali su naš put, misiju i strategiju poslovanja. Uspeli smo da zauzmemo željenu poziciju za njih, pronađemo im pravo mesto te je našu firmu svrstalo u značajne dobavljače u građevinarstvu, putnoj privredi i komunalnoj delatnosti. Danas je MCR GLOBEX GROUP prepoznatljiv brend na tržištima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Naša želja, stručnost i spremnost da podržimo i pomognemo u svakom trenutku su postali opšte poznati pa takvu politiku poslovanja firme nastavljamo i dalje.

CASE i NEW HOLLAND građevinske mašine, kao vodeći brendovi u našem zastupanju su svakako ponos našeg poslovanja. Njih smo sada pojačali još jednim svetski poznatim brendom mašina za beton, za male radove u građevinarstvu, kompakt bagera i kompakt utovarivača – WACKER NEUSON.

Sa poznatom nemačkom firmom WACKER NEUSON započeli smo saradnju 01.04.2015 god. kada smo potpisali ugovor i postali njihov jedini ovlašćeni distributer i serviser za tržišta Srbije i Crne Gore!

Sa ponosom ističemo da je naša želja da postanemo deo porodice WACKER NEUSON, bila deo naše vizije i poslovne politike u prethodnom periodu i to je sada ostvareno.

U međuvremenu smo promenili i sedište firme i sada smo locirani na boljoj, atraktivnijoj lokaciji na novosadskom autoputu, odmah iza raskrsnice za novi kineski most odnosno za Zrenjanin. U ul. Svetozara Papića br.2, Zemun – Beograd se nalaze naše kancelarije, radionica i magacin rezervnih delova.

Zahvaljujući kvalitetnoj opremi koju nudimo i efikasnoj podršci mašina u radu, MCR GLOBEX GROUP je u prethodnih 5 godina zauzela značajno mesto u građevinskoj, komunalnoj i putnoj privredi, pružajući maksimalnu uslugu firmama iz tih branši na svakom mestu i u svako doba.

 

MI SMO JAKI ALI ZAJEDNO SMO MNOGO JAČI!

mapa siva

mcr group 001mcr group 002mcr group 003mcr group 004